Enya Sai-Savart

ENYA - en lille smuksak !

I Betzy's 3. kuld var der tre dejlige brunmaskede killinger, og mit hjerte løb helt af med mig da jeg fik den første i hånden. Alle tre udviklede sig rigtig pænt med hensyn til aftegninge, og temperamentet er helt fantastisk. Enya bliver måske min sidste avlspige, man kan jo ikke blive ved i al evighed, men det var min første tanke.

Hun er helt utrolig kælen, hænger gerne på armen i halve timer ad gangen og har aftegninger gode nok til at blive udstillet - dog uden ligefrem at være en panelkat.

De to andre i kuldet er solgt henholdsvis til Jylland og Tyskland. Se kuldet under E-killinger.

Da jeg forsøger at trappe lidt ned mht. killiinger, så valgte jeg i efteråret 15 at neutralisere Enya, jeg kan jo ikke så godt parre hende med hendes far, og nu er jeg så forvænt med det super temperament som den kombination med hendes mor har givet. Det er ikke sundt for en hunkat at komme i løb konstant uden at blive parret, derfor den beslutning. Nu kan jeg så udstille hende som kastrat - det bliver spændende at se hvordan det skal gå !

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 15:30

Meget gode billeder.

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
10.12 | 00:06

Hyggeligt

...
26.04 | 20:39

Hej der er nu kun én killing til salg, hvis du kan modtage en MMS kan jeg lynhurtigt sende dig et billede af hende ! Svar mig på 2946 6151
Hilsen Anette

...
26.04 | 14:33

Først: Dejlig side og gode billeder.
Jeg ville dog gerne have haft lidt flere billeder at de killinger der er til salg. De ser ikke helt aktuelle ud.

...
Du kan lide denne side